Mezinárodní měnový fond a Keynes - Jonáš, Jiří
J. Jonáš polemizuje s Josephom Stiglitzom, ktorý kritizoval postupy MMF. Polemika o uplatňovaní keynesiánskej hospodárskej politiky vo vyspelých krajinách, o situácii v Argentíne a o fiskálnej politike v rozvojových krajinách.