Doba ledová energetické bezpečnosti přichází - Kleinberg, R.L
O sľubných, ale zatiaľ nedostupných zásobách zemného plynu. Novým zdrojom zemného plynu je druh ľadu - hydrát zemného plynu. Náleziská a spôsoby získania hydrátu zemného plynu.