Slovakofarma, a.s., Hlohovec - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Slovakofarma, a.s., Hlohovec. Produkcia generických liečiv a farmaceutických prípravkov. Celkový predaj. Pokles čistého zisku spoločnosti. Finančná analýza.