Nebankové finančné subjekty a legislatíva SR - Škultéty, Jozef
Legislatíva, ktorá upravuje pôsobenie nebankových finančných subjektov na Slovensku. Úlohu dohľadu nad činnosťou týchto subjektov má Úrad pre finančný trh. Vývoj výšky základného imania nebankového finančného subjektu - príklad.