Tržiště na netu - Havran, Zdeněk
Vymedzenie pojmu elektronický trh. Hlavné príčiny vzniku elektronických trhov. Klasifikácia elektronických trhov. Prínosy a výhody elektronických trhov. Predpoklady pre vybudovanie elektronických trhov. Marketing elektronického trhu.