Budeme jen montovnou? - Neumaier, Ivan
Priemysel Českej republiky ťahajú podniky so zahraničnou kontrolou. Porovnanie firiem s domácou a zahraničnou kontrolou - priemerná mzda, produktivita práce, pridaná hodnota, koľko mali podniky na splácanie krátkodobých úverov.