Právo obchodných spoločností - Benčík, Patrik
Z obsahu: Obchodný zákonník bol preoraný tristo zmenami. Spoločnosť možno vyhlásiť za neplatnú bez časového obmedzenia. Zbierka listín má byť knižnicou pre podnikateľov. Žiadateľ o registráciu firmy musí byť na Slovensku naďalej trpezlivý. Zodpovednosť štatutárov je veľká, mantinely práva sú nejasné.