Priemyselný park na Spiši bude drevársky - Sobinkovič, Branislav
Priemyselný park v Spišskej Novej Vsi bude zameraný na drevospracujúci priemysel. Cieľom investorov bude finalizovať drevársku výrobu a zhodnocovať rezivo produkované okolitými pílami. Vytvorenie približne tisíc pracovných miest. Uzavretie zmlúv so zahraničnými spoločnosťami. Poloha priemyselného parku.