Z predaja nehnuteľností budú nižšie dane - Apolen, Peter
Parlament schválil novelu o tzv. trojdani. Od októbra 2002 by mali platiť nižšie sadzby dane z prevodu a prechodu nehnuteľností. Výrazne sa zmení i zdaňovanie ich lízingu. Jednotná výška dane pre každú z troch skupín daňovníkov. Parlament neschválil zníženie dane z dedičstva a darovania. Novela zákona prinesie významné zmeny v zdaňovaní lízingu nehnuteľností. Príjmy štátneho rozpočtu z majetkových daní.