Vodárenských akcioviek bude sedem - Sedlák, Miro
Zmena transformácie vodární a kanalizácií. Rozdelenie vodární a kanalizácií na západnom Slovensku na bratislavskú a trnavskú časť. Dve fázy rozdelenia bratislavských vodární. Vodárenské akciové spoločnosti na Slovensku.