Slobodné poskytovanie služieb - Záborský, Ján
Z obsahu: Sloboda poskytovania služieb je pilierom jednotného trhu EÚ. Slovensko dosiahlo významný pokrok za krátky čas. Ochrana osobných údajov v SR pokrivkáva. Bankový sektor urobil veľký krok smerom k Európskej únii. Európsku poistnú legislatívu už Slovensko má. Povinné zmluvné poistenie sa zliberalizuje až po roku 2004.