OZKN hľadá nové úverové zdroje - Sobinkovič, Branislav
Zmena výroby v odevnej firme OZKN, a.s. Prešov. Snaha o zvýšenie efektivity výroby. Hospodárenie OZKN v r. 2001 - tržby, zisk. Problémy so skrachovanou Devín bankou, ktorej služby firma v minulosti využívala. Zmeny vo vlastníctve akcií OZKN. Predaj dcérskych firiem. Počet zamestnancov. OZKN exportuje približne 90 perc. produkcie na zahraničné trhy.