Poplatky v komerčných bankách rastú - Kováčová, Jana
Znižovanie úrokových marží bankových domov. Aby pokryli náklady a zabezpečili si zisky presúvajú finančnú záťaž na klientov. Nárast poplatkov za vykonané služby. Banky zmenou poplatkov usmerňujú aj správanie klientov v prospech bánk výhodnejších služieb a produktov. Vybrané poplatky v najväčších bankách SR. Banky o zmenách poplatkov klientov väčšinou neinformujú, čo by mala byť ich povinnosť.