Novodobé hospodárenie s odpadmi - Gallovič, Peter
Programy odpadového hospodárstva všetkých stupňov sú otvorené verejnosti. Skúsenosti z aplikácie nového zákona o odpadoch v praxi. Preberanie právnych predpisov EÚ týkajúcich sa odpadov. Recyklačný fond. Postupy v legislatíve. Nadväzujúce programy.