Výsledky svedčia o stabilizácii ekonomiky
Podstatné časti z materiálu Vývoj slovenskej ekonomiky 1998-2002. Potreba prijatia stabilizačných krokov v r. 1998. Zníženie úrokových sadzieb. Pokles deficitu. Verejné výdavky. Nezamestnanosť na Slovensku. Životná úroveň. Hodnotenie Slovenska Európskou komisiou.