Alternatívy rastu slovenskej ekonomiky
Z Prognózy rozvoja Slovenska do roku 2010, ktorú pripravili pracovníci SAV. Hodnotiace správy Európskej komisie (EK) o hospodárskom pokroku Slovenska. Faktory dlhodobého rastu. Vývoj kapitálu a HDP. Potravinové hospodárstvo. Cestovný ruch.