ŠFRB k 1. januáru budúceho roka nezanikne - Zverková, Daniela
Parlament schválil vyňatie Štátneho fondu rozvoja bývania (ŠFRB) zo zákona o zrušení niektorých štátnych fondov. Návrh na zachovanie fondu predložil Výbor NR SR pre sociálne veci a bývanie. Význam fondu. Vývoj tlaku na dodatočné prostriedky zo štátneho rozpočtu. Hlavné programy ŠFRB a ich rozširovanie. Možnosť získania dotácií.