Nový zákon o lesoch stále chýba - Sobinkovič, Branislav
Absencia nového zákona o lesoch. Nový zákon o lesoch, ktorý vyhotovilo Ministerstvo pôdohospodárstva (MP) SR, nenašiel podporu u minimálne troch poslaneckých klubov NR SR. MP SR vypracovalo niekoľko verzií zákona, nakoniec návrh zákona predložilo až na posledné júnové rokovanie vlády. Nedostatky predloženého návrhu. Hospodárenie v lesoch.