Úvahy o metodách řízení zásob v dodavatelském řetězci - Kubát, Jiří
Problematika metód riadenia zásob v dodávateľskom reťazci. Dôsledky nezávislého riadenia zásob a reťazcový efekt. Nevyhnutnosť informačného prepojenia a integrovaného riadenia článkov reťaze. Bod rozpojenia materiálového toku v reťazci. Spôsoby riadenia zásob v oblasti závislej potreby (stupňovité plánovanie, JIT, kanban).