Problémy optimalizace logistických řetězců - Svoboda, Vladimír
Rozvoj metód, ktoré vedú k optimalizácii činností alebo celých logistických reťazcov. Význam bezpečnosti a spoľahlivosti premiestňovacích činností (dopravného výkonu). Overenie priepustnosti dopravných sietí. Priepustnosť dopravných sietí a prvkov dopravných sietí. Vznik kongescií (obmedzená priepustnosť) na dopravných sieťach.