Obavy z obnovy svetového hospodárstva narastajú - Adamovič, Branislav
Pohľad na svetové hospodárstvo v čase firemných škandálov v USA, finančnej krízy v Latinskej Amerike a slabého dolára. Svetové hospodárstvo 2000, 2001 - reálny hrubý domáci produkt, priemyselná produkcia, miera nezamestnanosti, spotrebiteľské ceny, výmenné kurzy a ceny surovín.