Životné prostredie - Začková, Katarína
Z obsahu: Preberanie európskej legislatívy často pripomína streľbu na pohyblivý cieľ. Najviac investícií si na Slovensku vyžiada plošné čistenie odpadových vôd. Európska únia: Slovensko zaznamenalo v životnom prostredí pokrok. Priemysel výraznejšie vstupuje do riadenia odpadového hospodárstva. Majiteľom chránených území má škody kompenzovať štát.