Integrácia znamená aj udržateľné pracovné miesto - Reiselová, Eva
Projekt Phare s názvom Podporovanie zamestnávania zdravotne postihnutých ľudí pomáha im nájsť a udržať si pracovné miesto. Vznik štyroch agentúr na podporu zamestnávania. Pracovníci agentúr prešli špeciálnym vzdelávaním a študijným pobytom v podobných inštitúciách v Rakúsku. Vybudovanie multimediálneho informačného systému ReHs Slovensko.