Vzdelávanie zamestnancov - Pauličková, Alena
Opatrenia zamerané na starostlivosť o kvalifikáciu zamestnancov, jej prehlbovanie a zvyšovanie. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnanca pri zvyšovaní kvalifikácie. Vzor Dohody o zvyšovaní kvalifikácie.