Kurzová konvergence a vstup do eurozóny - Čech, Zdeněk
Legislatívne a inštitucionálne predpoklady pristúpenia kandidátskych krajín k Európskej únii a Európskej menovej únii. Základné etapy integrácie do eurozóny. Kurzové stratégie nezlúčiteľné s členstvom v EÚ. Plnenie kurzového konvergenčného kritéria.