Pivovar Šariš stavil na osvedčené značky - Sobinkovič, Branislav
Hospodárenie spoločnosti Pivovar Šariš, a.s. Veľký Šariš za prvý polrok r. 2002. Nárast predaja. Dôraz na kvalitu výroby, marketingová stratégia. V súčasnosti sa podnik sústreďuje hlavne na domáci trh. Počet zamestnancov. Nové technológie. Pivovar sa sústreďuje na osvedčené značky.