Aktualizovaný menový program NBS na rok 2002
Aktualizovaný menový program nadväzuje na menový program schválený v decembri 2001. Hodnoty boli upravené a aktualizované v súvislosti s definitívnymi hodnotami za rok 2001 a zohľadňujú vývoj makroekonomických ukazovateľov zo začiatku roka 2002.