Systém povinného zmluvného poistenia v ČR po roku 2000 - Čejková, Viktória
Systém povinného zmluvného poistenia po roku 2000 v ČR. Evidencia motorových vozidiel. Poskytovanie zliav a prirážok. Štruktúra trhu poistenia zodpovednosti za škodu z prevádzky vozidiel. Metóda hodnotenia priebehu škodového poistenia vozidiel. Garančný fond Českej kancelárie poisťovateľov.