Nový zákon o obaloch sa zaraďuje medzi najlepšie v EÚ - Hegyi, Ladislav
Pohľad na novoprijatý zákon o obaloch. Maximálna účinnosť triedeného zberu jednotlivých systémov. Zálohový systém. Prevencie vzniku odpadu.