Aplikácia aspektov prevzatia záväzkov - Naništová, Oliva
Pokračovanie článku z HN č.114 zo 14.júna 2002 o prevzatí záväzkov v postavení dlžníka a preberajúceho. Krátka rekapitulácia pojmov a vzťahov. Opis procesu zrušenia obchodných spoločností bez likvidácie. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.