Pomalší rozbeh sľubuje vyššiu kvalitu - Sťahel, Richard
Priority Národného plánu rozvoja vidieka a opatrenia podporované Agentúrou SAPARD. Niekoľkonásobná kontrola využitia prostriedkov SAPARD. Stručná charakteristika programu SAPARD.