Čerpanie dovolenky podľa Zákonníka práce - Jendrálová, Anna
Ako stanovuje čerpanie dovolenky Zákonník práce. Právo určovať nástup na dovolenku má zamestnávateľ. Hromadné čerpanie dovolenky. Účel dovolenky.