Obchodno-záväzkové právne vzťahy s cudzím prvkom - Vanyová, Adriana
Obchodno-záväzkové právne vzťahy ako základná zložka súkromného medzinárodného práva. Kolízne normy určujú, ktorým právnym poriadkom sa právny vzťah s medzinárodným prvkom bude spravovať. Mena peňažného záväzku. Omeškanie s plnením peňažného záväzku a náhrada škody. Účel menovej doložky. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.