Prídavok na dieťa a príspevok k prídavku na dieťa - Martinková, Viera
Dňa 16. mája 2002 schválila NR SR novú právnu normu o prídavku na dieťa a príspevku k prídavku na dieťa, ktorá bola v Zbierke zákonov uverejnená pod číslom 281/2002. Nový zákon upravuje poskytovanie prídavku na dieťa a príspevku k prídavku na dieťa.