Holandsko - nie sú len tulipány, ale aj výborne riadené vodné hospodárstvo - Lichý, Ján
Spolupráca slovenských vodohospodárov s holandskými - viaceré projekty. Zaužívaný pojem v Holandsku - vodný reťazec.