Pohľad na sociálnu prácu ako etablujúci sa vedný odbor na Slovensku v uplynulom desaťročí - Žilová, Anna
Sociálna práca ako vedný odbor. Definícia a vymedzenie predmetu sociálnej práce. Kritériá kladené na vedný odbor sociálna práca. Sociálna práca ako profesionálna praktická činnosť. Sociálna práca ako študijný odbor.