Vývoj peněžních příjmů domácností v roce 2001 - Holánová, Eva
Zlepšenie celkovej príjmovej situácie domácností v roku 2001. Vývoj čistých mesačných príjmov. Sociálne a ostatné príjmy domácností. Tempo rastu výdavkov domácností.