Nový zákon o cestovných náhradách
Opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 338/2002 Z.z. o sumách stravného. Opatrenie Ministerstva financií SR č. 324/2002 Z.z., ktorým sa ustanovujú základné sadzby stravného v cudzej mene pri zahraničných pracovných cestách. Opatrenia Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 339/2002 Z.z. o sumách základnej náhrady.