Kompetentnosť manažérov (zamestnancov) - nový pojem v systéme kvality - Dudová, Ivana
Pojmové vymedzenie kompetentnosti a kompetencie. Kompetencie zamestnancov a manažérov. Manažment firmy a uplatňovanie systému kvality ISO 9000, 9001, 9002 a 9003.