Bratislava nedokáže jednoznačne pomenovať účel svojho lesoparku - Začková, Katarína
Bratislavský lesopark sa budoval takmer dve desaťročia, v posledných rokoch sa mení na bežný hospodársky les. Hospodárenie mestských lesov v Bratislave - ťažba dreva, jeho predaj, dosiahnutie zisku. Lesopark nemal byť hospodárskym lesom. Snaha bratislavských ochranárov zachrániť lesopark. Holoruby a povoľovanie holorubov. Legislatíva k hospodáreniu v lesoch.