Potravinárom sa dýcha ťažko - Polakovič, Ivan
Proexportná politika Slovenska značne zaostáva za krajinami SVE. Slovenskí výrobcovia a tlak domácej a zahraničnej konkurencie. Zákonné opatrenia na ochranu domácich producentov.