Od domácich dielní k podnikovým univerzitám - Polakovič, Ivan
Historické etapy vývoja ľudí vo výrobnom procese. Súčasné trendy. Zmena orientácie marketingu na masy k orientácii na cieľové skupiny. Globalizácia a spotrebiteľ.