Členstvo krajín v NATO je motívom pre investorov
Prehľad prílevu priamych zahraničných investícií na Slovensko. Vstup investorov do existujúcich podnikov. Priame zahraničné investície v krajinách V4. Vstup U.S. Steel do Východoslovenských železiarní. Výstavba priemyselných parkov na Slovensku. Význam priamych zahraničných investícií pre Slovensko. Pravidlá na poskytovanie úľav investorom v EÚ.