Zmeny v oblasti uplatňovania odpočtov dane z pridanej hodnoty - Šimková, Eva
Zmeny týkajúce sa uplatňovania odpočtov DPH, ktoré priniesla novela zákona o dani z pridanej hodnoty prijatá 18.júna 2002 s účinnosťou od 1.januára 2003.