Globálna revolúcia hypermarketového retailu
Nadchádzajúce zmeny a smery rozvoja hypermarketov v oblastiach Ázie a Pacifiku, západnej Európy, strednej a východnej Európy, strednej a južnej Ameriky a Afriky. Vývoj a charakteristika nových formátov obchodu.