Právna stránka elektronického podpisu - Rexa, Radimír
Pokračovanie článku zo Slovenského výberu č. 6/2002 o elektronickom podpise. Smernica a štandardy EÚ pre elektronický podpis. Zákon č. 215/2002 Z.z. Slovenskej republiky o elektronickom podpise.