Univerzálny doplnok ponuky batérie a fotofilmy - impulzný tovar, ktorý sa predáva takmer všade - Vojtková, Viera
Pohľad na predaj batérií, fotofilmov a fotoaparátov. Dopyt po alkalických batériách stúpa. Kam smeruje vývoj. Aj fotopotreby možno zaradiť k impulznému tovaru.