Jak chytit daň z obratu - Bednařík, Aleš
Rozvoj elektronického obchodu priniesol mnohým krajinám problémy v oblasti zdanenia. Ako zabrániť daňovým únikom pri predaji cez internet a pritom neobmedziť rozvoj elektronického obchodovania. Zákon o daňovej slobode platí v USA od roku 1998. Daň z obratu v USA. Nezdanenie elektronických obchodov.