Kúpeľníctvo - neoddeliteľná súčasť cestovného ruchu - Červenková, Anna
Rozhovor s MUDr. Jankou Zálešákovou o rozvoji kúpeľníctva v nových ekonomických podmienkach na Slovensku. Situácia z celoeurópskeho pohľadu na naše kúpeľníctvo. Úroveň služieb poskytovaných zahraničným klientom. Budúce trendy v kúpeľníctve u nás.