Účetnictví v ohrožení života - Jílek, Josef
Roztrieštenosť českého účtovníctva. Ministersto financií ČR navrhuje osem rôznych účtovných postupov a osem rozdielne chápaných finančných výkazov. Situácia v Európskej únii. Výhodná aplikácia IAS a US GAAP.